" Vi har faktisk lavet en regel mig og Tore til træning. Man har 10 minutter til at være sur hvis der er et ellet andet der går dårligt, og så skal man stoppe. Så skal man bare... næste"
Julie Hougaard Nielsen
CrossFit Atlet
#50 i Europa Open 2017
"Det bedste sponsorat i verden ville være Ben & Jerry's"
Tore Lübæk Rønn
CrossFit Atlet

I fjerde episode af Crossfedt Ministeriet er vi taget på roadtrip til Odense, for at besøge #CarriedByJulie bestående af Julie Hougård Nielsen og Tore Lübæk Rønn. Inden optagelserne lavede vi den WoD de har lavet specifikt til episoden, som de har valgt at kalde “Carried by Odense” i makkerpar. Hør detaljerne om workouten i episoden eller find det i show notes på hjemmesiden.

Vi taler med Julie og Tore om deres baggrund i forskellige typer elitesport, deres liv som atleter, hvordan de træner og hvilke træningsprogrammer der har prøvet af samt deres planer og drømme ifm. 2018 sæsonen. Vi runder også de nye Burpee og Dumbbell Snatch standarder fra 18.0, Copenhagen Weightlifting Cup 2018 (hvor Julie satte danske rekorder) og en masse spørgsmål fra jer, kære lyttere.

Find i episoden ud af hvad der skete bag scenen til CWC 2018 efter Julie fejlede sit løft på 81kg i Snatch og alligevel øgede til 84kg og slog den danske rekord, find ud af hvilket sponsorat Tore allerhelst ville have haft, hvordan Tore har fået sådan en kæmpe chest selvom han ikke kan bænke for at redde sig selv, hvis håndled der er emo, hvorfor man ikke må svømme bryst til konkurrencer, hvad man skal gøre når man er sur over det ikke fungerer til træning og sidst men ikke mindst, hvad Michael Thorsager stadigvæk er ked af det over siden Wodstock Copenhagen 2017.

 

Jonas Bjørneskjold
Vært
Thomas Frøsig Larsen
Vært
4x Regionals Team-atlet

Show Notes

Siden Sidst

Nye Open standarder for Burpees og Dumbbell Snatches

Julies (69kg) tal til Copenhagen Weightlifting Open

Træk: 77 / x / 84kg 

Stød: 97kg

Programmer

The Training Plan (Jami Tikannen)

  • Strength
  • Engine
  • SPP (Sports Specific 

Invictus (CJ Greg & CrossFit Invictus)

The System (Mikko Salo)

What’s Rich Doing (Rich Froning)

Comptrain (Ben Bergeron)

PERSONER

AFFILIATES / GYMS

  • Løfteriet (CrossFit Copenhagen)
  • Kompagniet (CrossFit Copenhagen)
  • Butcher’s Garage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *