Om Ministeriet

HOLDET BAG ministerietFacebook


Instagram

Jonas Bjørneskjold

Vært, Økonomi- og kommunikationsansvarlig, Producer & Webmaster
Premierløjtnant og stud.KA.psych

Jonas er mødeleder ved ministeriets møder. Hvad enten det er brunchmøder, kaffe&kage-møder eller noget helt tredje med mad og møder.

Jonas er tidligere officer af linjen og tjenestemand i Hæren og er efter sin tjenesteperiode (2008-2013) fortsat som officer af reserven ved Hærens Efterretningscenter, herunder bl.a. en udsendelse i 2016 som Anti-Terrorism Force Protection Officer i den amerikanske stab på Al Asad Air Base i Irak som en del af Operation Inherent Resolve. 

Jonas studerer psykologi på Københavns Universitet og er medstifter og medejer af BHave.

Jonas har fulgt CrossFit siden 2013 (herunder skabsdeltaget i Open siden 2015), men begyndte først at træne CrossFit i december 2016.

Jonas’ yndlings-WoD er 5RM Back Squat.

Thomas Frøsig Larsen

Vært, Tilrettelægger og CrossFit-ekspert
Team Butcher’s Lab-atlet og 4x Regionals Team-atlet (2014, ’15, ’16 og ’17)

Thomas er ministeriets subject matter expert i CrossFit. Han har været i gamet i lang tid, men har været atlet i længere tid med en baggrund i udholdenhedssport.

Han elsker at snakke og er aldrig bleg for at sætte ting på spidsen.

Han er kendt i ministeriet for at diske op med brunch og ‘kaf til ministeriets møder, selvom han tit døjer med både Jonas og Nicolais kaffesnobberi.

Thomas’ yndlings-WoD er… wait for it… Marathon Row! Yes sir.Facebook


InstagramFacebook


Instagram

Nicolai Engelstock Mainz

Reservevært, CrossFit-ekspert og Debat- & Nyhedsredaktør
4x Regionals Team-atlet (2013, ’14, 16′ og 17′)

Nicolai arbejder bag kulissen og træder til i podcasten, når de regulære værter har travlt, eller når Ministeriet blot får lyst til at diskutere et spændende emne internt.

Nicolai har dyrket CrossFit siden 2010, konkurreret siden 2011 og undervist siden 2012 – senest i Dubai, hvor han har boet og “levet CrossFit-drømmen” ml. 2015 og 2017.

Nicolai er uddannet maskinmester og er nu ved at uddanne sig til Teknisk Officer i Søværnet – men CrossFit-nørden og passionen lever dog stadigt i fuld vigør.

Nicolais yndlings-WOD er 30 Muscle-ups for time og han elsker is!

Om Ministeriet

Crossfedt Ministeriet er samlingspunktet for det danske CrossFit community. Ministeriets målsætning er først og fremmest at bidrage til netop det community, ved at give taletid til de kommende, nuværende og tidligere store navne i dansk CrossFit.

Ministeriet vil også bringe den bedste sladder om CrossFit lige ind i stuen hos dig og fungere som din primære pipeline til viden om træning og CrossFit.

Alt det vil vi opnå, ved at pumpe den sprødeste podcast lige ind i øregangen på dig – hver anden uge.

Støt Ministeriets arbejde

Ministeriets ansatte får faktisk hverken løn eller fratrædelsesordninger – men ministeriets arbejde koster skam rigtige penge at lave alligevel. Derfor kan du støtte ministeriets arbejde og sikre kvaliteten ved at donere en krone eller femten


Doner en skilling til Crossfedtministeriet på 10er.dk