Ep. 19 – Team Butcher’s med Rebecka Vitesson, Christina Agerbeck & Martin MøllerRebecka Vitteson
Atlet
Team Butcher’s

Facebook


Instagram


Christina Agerbeck
Atlet
Team Butcher’s

Facebook


Instagram


Martin Sales Møller
Coach
Team Butcher’s

Instagram

I episode 19 af Crossfedt Ministeriet handler om Team Butcher’s (@teambutchers) – deres oplevelser ifm. Regionals 2018, deres kommende tur til Games 2018 og ikke mindst hvem de er. Rebecka Vitesson (@vitesson) og Christina Agerbeck (@agerbeck) er den kvindelige halvdel af holdet fra Butcher’s Lab (@butcherslab) der har kvalificeret sig til Games i år, Martin Sales Møller (@mmoelleerr) er head coach for Team Butcher’s.

Vi kommer i episoden rundt om Rebecka, Christina og Martins baggrund både med CrossFit og før. Vi taler især om Christina og Rebeckas hverdag som atleter, med de krav der stilles til atleter der vil være i stand til at kvalificere sig til Games. Team Butcher’s forberedelser frem mod Games 2018 er også et emne, ligesom vi selvfølgelig runder deres oplevelser under Regionals 2018 og deres forventninger til Games 2018. Sidst men ikke mindst, taler vi om programmering, coaching og styring af et konkurrencehold af Team Butcher’s kaliber, primært fra Martins vinkel.


Jonas Bjørneskjold
Vært

Thomas Frøsig Larsen
Vært
4x Regionals Team-atlet

Facebook


Instagram


Facebook


Instagram

Show Notes

HOLD

  • Team Butcher’s
  • Team Butcher’s Garage

EVENTS

  • CrossFit Regionals 2018
  • CrossFit Games 2018

AFFILIATES/GYMS

ANDRE LINKS

2 kommentarer

  1. Fed episode! 🙂 Ift i gerne vil lave en episode omkring hele “doping-skandalen”, kunne Anders Nedergaard så ikke give mening? Han har jo bl.a. selv postet omkring det. Tak for et godt program! 🙂

    1. Hej Kristian,

      Tak for rosen! Vi har faktisk en aftale med Anders indenfor den allernærmeste fremtid 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.