Ep. 18 – CrossFit-konkurrencer med Rasmus Maack & Jacob OvergaardRasmus Maack
Ejer af RX’d Events
Medarrangør af Norce Face/Off

Facebook


Instagram


Jacob Viuf Overgaard
Medarrangør af Norce Face/Off

Facebook


Instagram

I episode 18 af Crossfedt Ministeriet i samarbejde med VikingFit.dk handler det om CrossFit-konkurrencer og konkurrencemiljøet i Danmark fra arrangørperspektivet. Rasmus Maack (@rasmusmaack) fra RX’d Events (@rxdevents) og Jacob Viuf Overgaard (@jayohhgraphics) er begge garvede konkurrencearrangører og gamle i gårde i CrossFit-verdenen i Danmark.

Vi taler med Rasmus og Jacob om hvordan konkurrencemiljøet udviklede sig siden starten på CrossFit i Danmark, hvordan det står til nu og hvad fremtiden kunne bringe. Det indeholder blandt andet historien om RX’d Events som virksomhed og en snak om de forskellige segmenter konkurrencer kan henvende sig til.

Vi vender stort og småt i forhold til hvad vi mener om forskellige konkurrenceelementer som fx. strongman eller obstacle course racing som det sås ved Wodstock 2018. Men også pointsystem, konkurrencestruktur og mange andre detaljer i forhold til det at sammensætte og programmere CrossFit-konkurrencer bliver vendt. Jacob og Rasmus præsenterer også Norce Face/Off, løfter sløret for deres hovedsponsor og meget mere.

Find i episoden ud af hvad vi tror bliver det næste nye implement der bliver indført til CrossFit-konkurrencer, om vi tror der kommer skydning som event til CrossFit Games, hvordan RX’d Events succes faktisk er oprindeligt udspringer af en virkelig dårlig konkurrence, hvordan det går med Thomas’ genoptræning og meget, meget mere.

Vi dækker ikke den workout-specifikke programmeringen i dybden, det må blive i en anden episode!

Vi kårer desuden hhv. @Jann1kunger som vinder af en VikingFit Barbell Club Raglan Tee og @Simondalland og @Mathiasernst som vindere af Norce Face/Off hold sign-up fee og T-shirts i de to konkurrencer der blev udskrevet ifm. episoden – og udskriver en ny ifm. offentliggørelsen af denne episode som Norce Face/Off hovedsponsor står bag.

 INDDELING

  • 00:14 – Intro
  • 01:25 – Introduktion af gæster
  • 05:47 – VikingFit, kåring af vinderen af VikingFit-konkurrencen og diskussion af vilde events som træfældning og skydning til CrossFit-konkurrencer
  • 10:01 – CrossFit-konkurrencer i Danmark – stort og småt
  • 49:11 – Pause
  • 49:18 – Præsentation af Norce Face/Off
  • 01:14:13 – Afsløring af hovedsponsor for Norce Face/Off
  • 01:17:12 – Lytterspørgsmål og vinderne af Norce Face/Off-konkurrencen
  • 01:39:44 – Norce Face/Off hovedsponsor konkurrencedetaljer
  • 01:40:34 – Outro af gæster og podcast


Jonas Bjørneskjold
Vært

Thomas Frøsig Larsen
Vært
4x Regionals Team-atlet

Facebook


Instagram


Facebook


Instagram

Show Notes

HOLD

EVENTS

AFFILIATES/GYMS

ANDRE LINKS

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.