Ep. 8 – Open Small Talk 18.3Jonas Bjørneskjold
Vært

Facebook


Instagram


Thomas Frøsig Larsen
Vært
4x Regionals Team-atlet

Facebook


Instagram


Nicolai Engelstock Mainz
Vært
4x Regionals Team-atlet

Facebook


Instagram

Show Notes

CrossFit Open 18.3

2 Rounds For Time

 • 100 Double-unders
 • 20 Overhead Squats (52/36kg)
 • 100 Double-unders
 • 12 Ring Muscle-ups
 • 100 Double-unders
 • 20 Alternating Dumbbell Snatches (22,5/15kg)
 • 100 Double-unders
 • 12 Bar Muscle-ups

Rettelser
Vores Open Small Talks er live, derfor sniger der sig til tider fejl ind. 1) Vi beklager de udfald i lyden der sker omkring minut 64-70. Fejlen består i en lagringsfejl for den digitale lagring af lyden og kan derfor desværre ikke omgøres på nogen måde – men vi har fundet problemet og sørger for det ikke sker igen. Hvis man synes det forstyrrer kan man se Facebook Live videoen (se øverst på siden) kan man høre/se lyden uden udfald. 2) Ifm. de danske resultater til 18.3, bytter vi om på Frederikke Frandsen (@frederikkefrandsen91) og Julie Hougård Nielsen (@julie.hn) grundet forveksling med den samlede stilling. Det var Julie der blev nr. 1 blandt kvinderne i Danmark til 18.3, Frederikke blev nr. 2. 3) Ifm. snakken om Josh Bridges (@bridgesj3) gik noget helt galt, fakta var dobbelttjekket ifm. research inden udsendelsen – men glem alt hvad vi sagde.  Se i stedet nedenfor:

 • Josh Bridges er 35 og fremgår derfor både af Men (mændendes åbne division) og af Men Masters (35-39).
 • Josh ligger efter en fænomenal performance i 18.3 (5. bedste tid i verden) nr. 295 (Men) og 12 (Masters 35-39) i verden, hvilket alt taget i betragtning stadigvæk er ret dårligt. Han blev nr. 8 worldwide i Open i 2017 og nr. 6 i 2016. Nu ligger han altså dårligere i den meget mindre kompetitive 35-39 Masters kategori.
 • Hvis Josh skulle vælge at   gå efter Masters 35-39 i stedet for den åbne division, ligger han med en 12. plads sikkert (medmindre han bliver skadet) til at deltage i Open Qualifier og med største sandsynlighed ville han komme med til Games. Spørgsmålet er om han, når han ligger nr. 12 i Open – ville vinde Masters 35-39.
 • Han ligger i den Region han skal kvalificere sig til Games igennem nr. 31/35 i West Coast. Hvilket…
  • med en pointscore på 375 (nr. 35 har 402 og 36 har 426) for det første slet ikke betyder han er safe.
  • ville være hans fænomenalt dårligste placering i en Open Region (hans dårligste hidtil har været en 8. plads). Det skal dog ses i det lys at den nye regionals struktur betyder at den region han nu er i er væsentligt sværere at kvalificere sig igennem, både ift. Open og Regionals.
  • stiller spørgsmålstegn ved om han overhovedet ville kunne kvalificere sig gennem Regionals, hvis Open er indikativ på styrkeforholdet atleterne i regionen imellem.

Herning Showdown, Red Events og State-konkurrenceThomas (@thomasfrosix) og Nicolai (@flainz) skal være kommentatorer på den første professionelle livestream fra en dansk CrossFit-konkurrence. Det drejer sig om Herning Showdown , arrangeret af RxdEvents der har State som hovedsponsor. I den forbindelse har vi fået mulighed for at udlove en konkurrence hvor man kan vinde et par rammer State. Detaljerne om konkurrencen kommer ud på vores Instagram og Facebook i løbet af 15. marts. 17.3 vs. 18.3209 mænd gennemførte 17.3 i verden61 kvinder gennemførte 18.3 i verden

Udskejelser omkring minut 33

Hvis man som lytter undrer sig over udskejelser omkring minut 33, kan man på livestreamen se Nicolai smide trøjen ifm. tøjskift 😉

Froning Friday

Vi omtaler Casper Gammelmarks (@casper.gammelmark) gimmick/koncept Froning Friday, hvor han laver en workout Froning også har lavet og sætter videoerne op ved siden af hinanden. Du kan se videoerne på YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=7vhQjd984cQ) https://www.youtube.com/watch?v=rE0PS9gSktAhttps://www.youtube.com/watch?v=7vhQjd984cQ

PERSONER

HOLD

EVENTS

AFFILIATES/GYMS

ANDRE LINKS

2 kommentarer

 1. Små rettelser til episode 8 – Casper Gammelmark har været med til Regionals 4 gange (han var også med sidste år, selvom det ikke står på hans Games profile-page). Ift Mat Fraser ikke skulle have tid til at lave konkurrencer “for sjov”, så han han lavet flere konkurrencer med sin kæreste som partner (mener det var i Schweitz). Ellers fedt show! 🙂

  1. Hej Kristian,

   Tak for rettelsen! Games-profilerne er desværre virkelig besværlige ift. data.

   Ift. Mat Fraser, så var det en generel observation. Vi er helt enige i at der er undtagelser, men Mathew er notorisk mindre tilbøjelig til det end mange af hans konkurrenter 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.